تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد

پاریس با پذیرش 5 کودک داعشیِ فرانسوی موافقت کرد

دولت فرانسه با پذیرش 5 کودک که پدر و مادرشان از اعضای گروه داعش هستند موافقت کرد اما تاکید کرد که سیاست این کشور در قبال خود اعضای فرانسوی داعش تغییری نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 16
کد خبر: ۶۷۹۸
به گزارش راهبرد معاصر ، ۵ نفر از فرزندان تروریست‌های داعشی با هواپیمای شرکت «ایرفرانس» از کمپ‌های سوریه به فرانسه منتقل شده‌اند.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «بی‌بی‌سی»، وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرده: «موضع فرانسه در قبال داعشی‌های بزرگ‌سال تغییری نخواهد کرد. آن‌ها باید در کشوری که در آن مرتکب جرم شده‌اند محاکمه شوند. این یک مسئله قضایی و امنیتی است».

به گفته این وزارت‌خانه، پنج کودک بی‌سرپرست بازگردانده‌شده، تحت ارزیابی پزشکی و فیزیولوژیکی قرار می‌گیرند. یک دیپلمات فرانسوی به خبرگزاری فرانسه گفت کودکان دیگری نیز از این طریق به صورت «مورد به مورد» به این کشور بازگردانده خواهند شد اما از ورود مادرانشان به فرانسه جلوگیری خواهد شد.

در فرانسه، بستگان داعشیهای فرانسوی از دولت خواسته‌اند چنین کودکانی را به کشور برگردانند زیرا حرکتی بشردوستانه است و این کودکان به انتخاب خود در سوریه نیستند.

اخیراً مسئله بازگشت داعشی‌های اروپایی‌الأصل به کشورهایشان به بحثی داغ تبدیل شده است. در انگلیس پس از جان باختن نوزاد یک زن داعشی دارای تابعیت بریتانیایی در سوریه، دولت انگلیس تصمیم گرفت سیاست خود را نسبت به این شهروندانش تغییر دهد و ورود کودکان آن‌ها به این کشور را مورد بررسی قرار دهد.

گفته می‌شود در مجموع بیش از ۱۳ هزار اروپایی از آغاز فعالیت داعش به سوریه و عراق رفته‌اند تا عضو این گروه شوند. ترامپ چندی پیش خطاب به کشورهای اروپایی گفت زمان آن رسیده که داعشی‌هایتان را پس بگیرید. در حالی که دولت وی از پذیرش بازگشت یک زن داعشی به آمریکا اجتناب کرد.
ارسال نظر